Allmänt babbel

15 dagar sen sist. Det som hänt är väl att jag varit förkyld och fyllt år. Fyllde förra torsdagen, vaknade kl 6 den morgonen och hade knappt sovit något på hela natten pga hosta så jag bestämmde mig för att skita i föreläsningen 8-10. Skönt att vara ledig på sin födelsedag ;) Tror det var när jag fyllde 19 som jag blev insnöad på min födelsedag så kunde inte åka till praktiken, så ja, har lite otur med det på mina födelsedagar x) Iaf så var dagen lugn, skulle baka en egen tårtbotten men failade totalt, sen på kvällen blev det middag med familjen på Koh Phangan, supergott som vanligt! Sen blev det att baka i två dagar då jag bjudit hem släktingar till på lördagen. Bakade bullar, chokladbollar, kladdkaksmuffins, blåbärspannakotta med oreobotten, och en egen tårta för första gången i mitt liv och som också blev himla god :)
 
Just nu sitter jag och skriver på en hemtenta om Arkeologins teori och metoder. Går segt som fan, men det värsta är att jag var helt säker på att det var nästa vecka vi skulle skriva den så döm om min förvåning när läraren i tisdags sa "Efter föreläsningen skickar jag ut hemtentan så ska den in senast söndag kl 17". Haha inte alls förberedd på det! 
 
Jusste, skulle ju berätta en "hemlig" sak jag fixade med förut! Det är såhär att i höst har vi en termin då vi får plugga vad vi vill, kan man säga. Vi får chansen att läsa sådant som kan vara bra att komplettera programmet med, och då har jag valt att söka om att få plugga utomlands den terminen! :D Det är en dröm jag alltid haft så nu tog jag chansen. Först ska ansökan godkännas om man får åka på utbyte överhuvudtaget, sen ska man söka till de universitet man har valt. Jag valde University oof Edinburgh i Skottland osm förstahandsval, ett universitet på Irland som andrahand och sen 2 universitet i England. Och asså jag är sååå förväntansfull! Hoppas hoppas hoppas!!! Vill spendera hösten i Skotland!
 
Nu ska jag återgå till tentan, wish me luck!
 
#1 - Jessica

Kul! Håller tummarna för dig! 😀

#2 - Jessica

Kul! Håller tummarna för dig! 😀