Blaha blahaa

Jag började skriva ett inlägg, men raderade sen allt. Har noll lust att skriva. Men endå så vill jag berätta om det lilla jag gjort i helgen. Känns bara som det känns så fejkat det jag skriver. Nu va jag påväg att radera det här, men nej, nu ska det fan komma ett nytt inlägg!


Idag e det iallafall första advent :) (Neheeee...som om inte alla visste det redan!) asså varför skriver man sånna uppenbara saker? Btw..heter det uppenbara? hmmm..aja..om det inte heter det så fattar ni nog endå, men jag kom på nu att det heter uppenbart. Men shit vilket konstigt ord!
UPPENBART! Typ som om man är uppe och naken! Ehhh..jag e wierd I know.

Igår vaknade jag kl 11.09, funderade på varför det var så tyst, kom på att alla andra var på badminton-träning och njöt för fullt över den lilla timmen av ensamhet som var kvar. Kännde då att jag skulle verkligen behöva va ensam i ett par dagar, bara ha hela huset för mig själv, kunna laga mat precis när jag vill, kunna gå omkring i bara underkläder, sjunga för full hals (jag sjunger ALDRIG högt inför andra...kanske smånynnar...). Skulle va så skööönt! Och jag tror jag behöver flytta hemifrån..Oj vad jag kom utanför ämnet nu. Iallafall, dom andra kom hem vid tolv, då käka jag frukost när dom käka lunch, sen låste jag in mig på mitt rum och läste Twilight.

Sen satte jag på datorn och kollade på film till klockan 04.30 på natten. Fast de va ju paus för att käka mat och va lite social med päronen oxå ofc :P

De här filmerna kollade jag på:Little ashes-
Skitbra film, inte bara för att Robert Pattinson är med, utan i övrigt oxå, vet inte varför, gillar den bara :) Andra gången jag såg den.


A walk to remember- Andra gången jag såg den oxå. Såå jävla bra film. Så underbart fin. Jag tipsar verkligen er att se den!


Brokeback mountain-Första gången jag såg den, Vet inte vad jag tycker om den. Hade nog lite för höga förväntningar. Men den var bra och sorlglig.New Moon
- Ja jag behöver nog inte säga vad jag tycker om den ;P


Nu ska jag nog stänga av datorn och läsa Twilight. Btw, det e fjärde gången jag läser den nu, fast första gången på engelska.

Imorn ska jag ta Svinspruta! Liite nervous!

Jusste, Idag va jag och kollade på advents-fyverkerierna vid slottet, det va coolt!

End of Blogginlägg!