Flyttaaaa

Nu jäklar börjar det hända grejer här hemma för på fredag får vi nycklarna till nya lägenheten! Förra veckan började packningen lite smått, vi har slängt mitt fula skrivbord, åkt till Knivsta och köpt en byrå av en tjej som anonserade ut den på facebook,ett under att vi fick med den hem, den var sjukt tung! 
Just nu har vi packat 8 lådor och några säckar och försöker städa igenom lägenheten så att vi inte har hela lägenheten att städa när vi fått ut allt. 
Såhär ser det ut bredvid min sida av sängen just nu:

Sjukt hur mycket grejer man har. Man packar och packar och det tar fan aldrig slut! 
Andreas har fått ledigt på fredag så planen är att packa bilen full på fredag, hänga på låset till stället man hämtar ut nycklarna och sen åka direkt till Länna, sen kommer vi åka fram och tillbaka (med extra hjälp av storebror) tills vi har fått över alla lådor och mindre saker. Sen på lördag får vi hjälp av Andreas mamma med fästman och av lillebror, vi har vi hyrt en lastbild för större möbler och den nya soffan! Så vi flyttar in helt på lördag! 
Det har gått 2 månader sedan vi skrev på kontraktet, men det känns som en evighet! Har gått och tänkt på hur vi ska packa på bästa sätt och planerat varje dag i 2 månader nu! 
Längtar såå mycket! 

Bye!