Körkoooort!!!

Igår, den 8e juli 2019 tog jag äntligen körkort!
Efter att ha övningskört med Feffe en gång i veckan sen September och gått en intensivkurs på 5 dagar så klarade jag teoriprovet och körprovet på första försöket! Jag trodde aldrig att jag ens skulle ta körkort, så är sjukt stolt över mig själv just nu! Fick bokstavligt talat nypa mig i armen efteråt x)
Teoriprovet var inte så svårt, har pluggat en hel del och använt appen "Ta körkort" där man kan göra test m.m. Och det kom upp väldigt liknande frågor på provet. 
Vid körprovet kände jag mig mer osäker. Är ju van vid en gammal Peugeot bensindriven och fick köra en modern VW passat diesel. Den jag körde med visade först de olika reglagen och hade förståelse för att man kör en bil man är ovan med och att det kan bli lite motorstopp och så innan man är van. Jag som hade pluggat som fan för att kunna säkerhetskontrollen behövde bara kontrollera ljudsignal och bälte, dvs trycka en gång på tutan och rycka i bältet 😄 
Jag vet att dieselbilar är lite känsligare vid växlingar så jag var osäker på det typ hela körningen och var säker på att jag hade kuggat, men när jag parkerat vid trafikverket, stänger av motorn och han säger "Det där gick ju bra, du är godkänd", alltså den känslan! Känns så himla overkligt! 
När jag kom hem åkte jag ut och körde helt själv! Det kändes nästan olagligt att jag satt där själv och körde, men även så himla kul! 
Åh jag är så glad! 😃