Little Liar

Nu ska jag inte nämna några namn, men en viss person, vi kallar henne "JV "har anklagat mig för att stjäla hennes möbler! OCH att jag är en golden retriever! Hur lågt kan man sjunka? Varför skulle snälla, underbara jag ta hennes möbler, som hon köpt för 99 kr på Gina Tricot!

Hon säger att hon är en gurka, men hennes pappa är en paprika och hennes mamma en pepparot!
Så lita inte på nått hon säger!heart on a wall
Btw..Kom precis och tänka på en grej. Alla har ju lekt leken "Kom alla mina små kycklingar"..men har ni tänkt på hur hemsk den leken är i teorin. Liksom en mamma (höna) som ropar på sina små barn (kycklingar) att dom ska komma, men dom vågar inte för att det är en räv ivägen som kan äta upp dom, men så säger mamman nått som jag inte tror nån mamma skulle göra, "Kom endå!"  Asså wtf?  Vem kom på den leken egenligen? xD Hehe tror inte att jag e nån "moraltant" nu, men tyckte bara att när man tänker efter vad leken gå ut på så e de ganska sjukt ;)

 

Bluberrybuns

Hade tänkt göra värsta snygga inlägget med receptet på blåbärsbullarna, som förövrigt vart SKITGODA! Men varför göra det så svårt för sig när man bara kan länka?! Så receptet hittar ni HÄR!

Lägger ut lite bilder på bullarna istället ;)
Finsk början

Voi Voi vad det är tråkigt!  Vädret har sugit de senaste dagarna och jag har inte gjort ett piss sen jag kom hem, vill åka iväg igen! Saknar Norrland lite :(

Bredvid mig står äggklockan och tickar, håller på o bakar Blåbärsbullar! Såg "Jamie Oliver Upptäcker" på TVn igår och han gjorde blåbärsbullar, då kom jag på att jag sett ett recept på det i kokboken jag alltid använder, och vi har massor av frysta blåbär så jag tänkte att jag skulle testa. Om det blir gott kanske jag lägger ut receptet ;)

På wednesday ska jag åka Ålandsbåt med VJ och hennes family. Ska bli jättekul och det passar perfekt nu när jag behöver dricka tills på lördag ;)


Tänkte skriva ett långt inlägg men det tog stopp här så jag lägger upp en asbra låt istället!


Crimson and Clover - Joan Jett