Grubblerier

Jag gör ingenting om dagarna och tiden går. Väntar på att få börja jobba nån gång, samtidigt som jag grubblar på vad jag vill göra med mitt liv. En del av mig vill bara ha ett jobb så jag kan flytta hemifrån och sen kunna göra vad jag vill, vill kunna resa! Har ett sånt sjukt behov av att resa! Vill utforska nya ställen, se nya saker, fotografera. Men så sitter man här, utan ett riktigt jobb, inga pengar...
En annan del av mig funderar på att flytta någonstans och börja plugga, men de utbildningar jag hittar som jag kan tänka mig är 3 år, vill inte plugga så länge, det är liksom gymnasiet en gång till....och jag har aldrig gillat skolan, gick egentligen bara dit för att jag va tvungen, så har ju ingen aning om jag kommer kunna ta en utbildning seriöst när jag aldrig gillat skolan förut...
Får panik för har så många drömmar och en syn på hur jag vill att mitt liv ska vara, men vet inte hur jag ska göra för att det ska bli så, känner mig så jävla instängd!
Och jag hatar att bo här, inte nära till nånting, fyller 21 om mindre än en månad och när man va liten så trodde man ju aldrig att man fortfarande skulle sitta hemma när man va 21! Har ju fan inte åstadkommit ett skit!

Klippt mig!

 
 
Idag har jag klippt mig! Kanske inte syns så jättemycket skillnad på bilden men har klippt av nästan 10 cm på vissa ställen, och ca 3 cm på längden. Behövdes för det var ganska så slitet i topparna. Skippade också snedluggen denhär gången så nu blir det mittbena ett tag framöver, och jag stormtrivs! :) 
Klippte mig ju på Frans Frisörer och dom var verkligen asbra! Man kunde boka tid på deras hemsida, de bjöd på varm choklad när jag kom dit, och man satt i en massagestol medans dom tvättade håret + jättetrevlig och kunnig personal. Supernöjd med allt, så hejdå hårkonstnärerna! 

Tandläkarn och second hand.

Dagens outfit...
 
Har precis kommit hem från tandläkarn. Va där i typ 10 min, dom skulle bara kolla om allt såg bra ut och slipa lite. Fick mycket beröm över hur duktig jag är med att sköta tänderna...när det enda jag gör är att borsta dom? 
Mormor va med mig till stan, så efter tandis åkte vi till Helping Hand och jag fyndade 6 st stora glas för 3kr/st. Och en kopp för 4 kronor, värsta kapet! Dom ska följa med när jag flyttar hemifrån.
Har även bokat tid för klippning på måndag, hos Fransisörerna (?) som Jessica tipsat om, dax för lite förändring tyckte jag :) Har klippt mig hos Hårkonstnärerna de senaste åren men blev inte nöjd sist jag klippte mig så vill testa något nytt nu :)
 

Bullar, katt och magisk solnedgång.

 
Idag har jag bakat bullar, vart ute och fotat och lagat middag. Vart ganska produktiv endå! Vill bara att dagarna ska gå så jag kan umgås med min älskling igen :) ♥ Vi blev nog lite bortskämda förut när vi kunde umgås hela veckor och ingen av oss jobbade :P
 
Jag skulle ju ha börjat jobba den här veckan men min handledare på AF har haft semester till igår, så hon måste få in papper från oss innan hon kan fatta ett beslut om nystartsjobb och blaa blaa blaa! Blir faktiskt trött på dethär! När man väll fåt ett jobb ja då ska de va en massa krångel innan man får börja jobba -.-
Varför ska allt va så himla krångligt för? Kan jag inte bara få ett jobb "Hej, du kan börja på måndag" liksom...
Aja..det löser sig väl snart...