Hair

En bättre bild på hur jag klippte mig. Uppklippt i bak, mittbena och lång lugg. Som sagt, är supernöjd :)
Allmänt | | Kommentera

Grubblerier

Jag gör ingenting om dagarna och tiden går. Väntar på att få börja jobba nån gång, samtidigt som jag grubblar på vad jag vill göra med mitt liv. En del av mig vill bara ha ett jobb så jag kan flytta hemifrån och sen kunna göra vad jag vill, vill kunna resa! Har ett sånt sjukt behov av att resa! Vill utforska nya ställen, se nya saker, fotografera. Men så sitter man här, utan ett riktigt jobb, inga pengar...
En annan del av mig funderar på att flytta någonstans och börja plugga, men de utbildningar jag hittar som jag kan tänka mig är 3 år, vill inte plugga så länge, det är liksom gymnasiet en gång till....och jag har aldrig gillat skolan, gick egentligen bara dit för att jag va tvungen, så har ju ingen aning om jag kommer kunna ta en utbildning seriöst när jag aldrig gillat skolan förut...
Får panik för har så många drömmar och en syn på hur jag vill att mitt liv ska vara, men vet inte hur jag ska göra för att det ska bli så, känner mig så jävla instängd!
Och jag hatar att bo här, inte nära till nånting, fyller 21 om mindre än en månad och när man va liten så trodde man ju aldrig att man fortfarande skulle sitta hemma när man va 21! Har ju fan inte åstadkommit ett skit!
Allmänt | | 3 kommentarer

Klippt mig!

 
 
Idag har jag klippt mig! Kanske inte syns så jättemycket skillnad på bilden men har klippt av nästan 10 cm på vissa ställen, och ca 3 cm på längden. Behövdes för det var ganska så slitet i topparna. Skippade också snedluggen denhär gången så nu blir det mittbena ett tag framöver, och jag stormtrivs! :) 
Klippte mig ju på Frans Frisörer och dom var verkligen asbra! Man kunde boka tid på deras hemsida, de bjöd på varm choklad när jag kom dit, och man satt i en massagestol medans dom tvättade håret + jättetrevlig och kunnig personal. Supernöjd med allt, så hejdå hårkonstnärerna! 
Allmänt | | En kommentar
Upp