Skogspromenad

Äntligen lördag! Vaknade 10.50 imorse, åt frukost: havregrynsgröt och te, sen begav jag mig ut på en promenad i stadsskogen med en podcast i öronen. Bor ju precis bredvid stadsskogen men har aldrig riktigt gått omkring där, bara cyklat igenom. Gick nog ganska kors och tvärs så det blev en promenad på 1,5 timme! 

Har precis slängt i mig middag och ska snart börja göra iordnig mig, ska på inflyttningsfest hos en kompis ikväll sen blir det nog nation.

Ha de gött!
| | Kommentera

"Ledig" onsdag

 
Idag är jag ledig...eller ja, går man på universitetet finns det inget sådant. Har iaf inga föreläsningar på onsdagar så då unnar jag mig en morgon utan väckarklocka så jag sov till 11.30. Satt framför TVn i några timmar och vid 15 började jag plugga, så har suttit här i 3 timmar nu och fler blir det. 
Är stolt över migsjälv som verkligen tagit tag i plugget nu, varit ganska så lat med att läsa all kurslitteratur men nu sätter jag mig varje dag och läser och det känns ju så mycket bättre av vetskapen att man har pluggat och slipper ångesten av att ligga efter, för ångest har jag haft så det räcker vid dethär laget.
Nu ska jag värma soppa från igår för orkar inte laga middag.
Allmänt | | Kommentera

Skogspromenad i söndags.

 
I söndags drog jag med mig Simon på en promenad i skogen, vi begav oss ut i Hågadalen och gick på en vanlig grusväg ganska långt men bestämde oss sen för att bara gå ut i skogen, gick en bit och kom till ett skidspår som vi bestämde oss för att följa tillbaka och kom då till en dimmig glänta :) När vi kom hem var kl 18 och vi hade varit ute i tre timmar! Älskar verkligen att vara ute i skogen :)
Allmänt | | En kommentar
Upp