15 februari 2017

Sen sist jag skrev så har jag hunnit fylla 25!
Hade tänkt ha en fest när jag fyllde eftersom att jag fyllde på en lördag, men en tenta satte stopp för det, så det får bli någon gång i framtiden. Hann inte ens lämna sängen innan jag fick mina första presenter av pojkvännen:
Fick en parfym jag kollat in, och har inte haft råd att köpa en perfym på evigheter så det var en perfekt present! Och lite Lindt-choklad sitter aldrig fel ;)
Senare på dagen kom mormor och vi garnerade smörgåstårtor vi förberett dagen innnan:
 
Så gott!
Sen kom det lite familj och släkt och firade mig :) Fick presentkort på Ikea vilket är perfekt!
Hade tänk att ha en lugn kväll framför mello sen, men några kompisar skulle ut och dricka lite så blev taggad på det. Så hamnade hemma hos Johan på förfest och hamnade sen på Williams, vilket var ett tag sen! 
 
Just nu håller jag på att försöka skriva klart en tenta som ska in på fredag, sen ska jag försöka ta det lugnt i helgen (och handla på IKEA) för nästa vecka börjar allvaret med C-uppsatsen! 

Sen sist

Hej!
 
Måndag igen då. Jag har bara föreläsningar på tisdagar och torsdagar så får en lugn start på veckan. Fick en hemtenta idag som ska lämnas in nästa fredag så ska börja plugga till den idag. Vanligtvis brukar vi bara ha en vecka på oss at skriva tentor men nu är det nästan 2, riktigt najs :D 
 
Ja vad har hänt sen sist då? Jag har börjat äta vitaminer varje dag. Järntabletter, D-vitamin och Rosenrot, som tydligen ska vara bra mot trötthet. Och jag känner faktiskt resultat! Har inte alls lika svårt att komma upp på mornarna :D Dock finns ångesten kvar men det får jag jobba med på andra sätt.
 
 
Jag har även lyckats kirra ett extrajobb! Ska utmana min osociala sida och jobba som butiksdemonstratör, kommer b.la vara en sån som står och tillreder smakprover i butiker mm. Det är ett perfekt jobb för jag behöver bara anmäla mig för jobb när jag kan, så har jag en tenta så behöver jag inte jobba. Himla bra :D Har intro den 24e så sen kan jag börja jobba när jag kan :) 
 
Har även blivit sambo med min älskade pojkvän! Han flyttade in i lördags och det är fortfarande lite kaos i lägenheten för ingen av oss orkade ta tag i flyttlådorna igår x)