Halloumiburgare och zombies


Tentan skrevs klar klockan 03.45 lördagnatt. Såå jävla skönt att vara klar med den! 
Hade föreläsning igår och idag och nu har vi lov i en vecka! :D
Simon och jag har bestämt att vi ska äta vegetariskt minst en gång i veckan så idag gjorde jag halloumi-burgare med ugnsrostade rotfrukter och tzatsiki! Huur gott som helst! 
Nu är jag proppmätt så ska slänga mig i soffan och glo på säsongsavslutnig av the walking dead! Bye!
Allmänt | | Kommentera

Tentabajs


Här har jag spenderat min tid sen i tisdags. Ja jag sitter fortfarande och skriver på tentan. Den ska in innan kl 19 imorgon och jag tror nog jag kommer bli klar inatt, kommer fan sitta uppe tills jag blir klar!
Storebror kom hit igårkväll, vi gjorde tacos, snackade skit, drack vin och spelade mario party, riktigt kul! Han sa att han fick ont i kinderna för att han skrattat så mycket under kvällen :) 
Han sov över och åkte vid 13-tiden då Simon och jag behövde skriva påtentan, men det var en välbehövlig paus :) Men nu ska jag återgå till tentaskrivandet, 1400 ord kvar! 
Allmänt | | Kommentera

Jobb,tenta och vår

Igår jobbade jag mitt första pass på Orvars krog som tillhör Norrlands nation, jobbade 16.30 till 01.30, och det var faktiskt ganska kul! Det var en lugn kväll men det var bara skönt, fick gå ut med mat och plocka disk, stå i garderoben, diska och stå i baren! Eftersom jag stog i kassan varje dag när jag jobbade på cafét så kom de vanorna tillbaka ganska snabbt, det svåra var att hälla upp öl från kran och att typ alla ölsorter hade egna glas, vilket jag tycker är helt onödigt ;) Men det gick bra efter en stund, hatar dock att vara ny på ett jobb och inte veta rutiner och måste fråga om allt, men de tyckte att jag hade jobbat bra och det blir nog fler pass där i framtiden :)
 
Just nu sitter jag med ännu en hemtenta att skriva. Denna gång handlar det om myter, religion och världsåskådning, 3 frågor med 1600-2000 ord till varje svar. Det känns som alla i klassen panikar över tentan, men efter att ha läst igenom frågorna tycker jag inte att det är så farligt, jobbiga är bara att få ihop tillräckligt med ord, och ja jag komemr sattsa på 1600 ord ;) 
 
Jag och Simon var ute och gick för en stund sen och det var så skönt väder! Älskar att våren är här! Dryga är väll att jag kommer sitta instängd med tentan resten av veckan -.-
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp