It's friday!Såhär ser min fredagkväll ut; glass,mjukisbyxor och serie (och nyfiken katt). Helt sjukt hur fort veckorna går, det var ju nyss helg! Har ingen aning vad jag ska göra i helgen men det blir nog mest slappande. 

Plugga plugga plugga!

Tja bloggen! 
Det var ett tag sen jag skrev märkte jag nu, har velat göra några inlägg men vart för lat helt enkelt! Jag vägrar nästan lägga upp bilder om dom inte är redigerade och det är det jag är för lat för ;D.
Denna vecka kommer jag skriva på en hemtenta som ska in på fredag. Känner mig inte riktigt förberedd, har inte läst all kurslitteratur, men det gäller att inte stressa bara så borde det gå bra :) 
Så detta blir nog det enda inlägget denna vecka, men man vet aldrig, inland gör man ju allt annat än det man måste, som nu tillexempel ;D


Kram!

Bra upptäckt och ensamtid.

I fredags bestämde jag mig för att ta en promenad, gick 5 minuter och var helt plötsligt omgiven av hästhagar och gick på en grusväg! Jag har flyttat in till stan men har ändå landet och ett stort naturreservat 5 min bort! Jag har kännt den senaste månaden hur jag har saknat skog och tysnad så det blev en 2 timmars promenad för mig själv på olika stigar, så underbart! <3