We all need saving

 

Det vart krogen igår, inget jag hade planerat utan det blev bestämt mitt på dan :) Förade hemma hos VJ och sean mötte vi upp Elle och Chris i stan och drog till BJ, det va SJUKT mycket folk och tillslut blev det lite jobbigt. Men hade kul och somnade hemma vid 4 inte alls speciellt full, och knappt bakis idag! :D Plus att jag invigde min nya klänning jag köpte för ett par veckor sen :)
 

Tips till er tedrickare.

När jag har gått på café och köpt en kopp te så har dom alltid ett så smart tefilter istället för en såndär tesil som vi har hemma som alltid läcker teblad i téet. Har velat köpa hem sånna en lång tid men inte hittat några, men nuså hittade jag just sånna jag va ute efter på http://www.houseoftea.se för 39 spänn! Tog 1 dag att få hem :D
 
 
 

Pictures of you an me.

Det gick bra att cykla i fredags, om det e nån som undrar ;) 
Va bara en gnutta livrädd...
 
Idag har jag ägnat mig åt att läsa i körkortsboken och övningskört, har gett mig fan på att jag ska ha det där körkortet snart! Har dragit ut på det allt för länge.
 
Har också rensat bland lite foton som pappa hade tänkt slänga. Han rensar sen rensar jag det han har rensat ut, ifall de e nått jag vill spara. Blev en del.
 
Imorse vaknade jag kl13.30...Blev chockad när jag såg det, brukar annars vakna vid 10-11, så har satt klocka på ringning imorgonbitti så jag inte gör om det imorgon.
 
Har inte så mkt mer att skriva, sköt om er!
bye!

Dethär med rubriker asså...

Klockan e 01.08 och jag sitter och väntar på att cykla iväg och möta pojkvännen som fick för sig att åka hit mitt i natten, så jag får trotsa min mörkrädsla och cykla iväg i den kolsvarta natten...tur att man har lyse på cykeln, men kommer endå va livrädd. Att bo på landet och va mörkrädd är ingen bra kombination, vågar knappt gå 15 meter och slänga sopor på kvällarna.
 
Drömde en sjuk dröm inatt med, och dom känns så verkliga! Kommer inte ihåg så mkt (eller rättare sagt det går seriöst inte att förklara), kommer ihåg iaf att Alex Schulman la ostbågar i mikron...
Kommer nog sova bättre inatt med min älskling bredvid mig :) ♥
 
 
 

Tänder före och efter

Enda från början när jag fick tandställning så har jag tänk att när jag e klar med den å måste jag lägga upp före och efter bilder på mina tänder nånstans, för jag tycker det är sjukt fascinerande att man kan göra såhär med tänderna!
 
FÖRE
 
EFTER (2,5 år senare)