Nyårslista.

Gott nytt år alla som läser min blogg!
Känns som det nyss var nyårsafton ju och det skulle bli 2014, ett år går så jävla fort!
Idag ha jag städat lägenheten för vid 17-tiden kommer tjejerna hit och vi ska laga nyårsmiddag tillsammans. Jag ska snart fixa en potatisgratäng och eftersom den ska stå i ugnen så länge så fixar jag den innan dom kommer. Sen bär det av till Johan för festligheter.
Jag gör som alla andra bloggare och kör en nyårslista!
 

Höll du några utav dina nyårslöften?

Tror inte jag hade några...

Tror du 2015 kommer bli lika bra?

Ja det tror jag nog, har ju äntligen flyttat hemifrån och startar 2015 som en fri människa ;D

Har du förlorat någon kompis detta året?

Nej det tror jag inte, fått flera nya dock :)

Blev du kär i år? 

Nej, har vart kär i min pojkvänn sen 2012 så ;)

Vilka länder besökte du? 

Sverige och Finland (Åland...)

Största misstaget?

Oj, jag vet inte. Kanske att jag färgade över mitt röda hår jag hade i början av året, jag älskade färgen men den var så dryg att ta hand om!

Har du varit sjuk eller skadat dig? 

Var sjuk hela juli efter Bråvalla, annars har det bara vart små förkylningar.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare tror jag nog, sa upp mig från helvetesjobbet på Arlanda i februari vilket var ett stort stressmoment i mitt liv.

Vad önskar du att du gjort mer?

Fotat, umgåtts mer med vänner, rest, vart utomhus.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Köpt onödiga saker, suttit inomhus och glott på serier, grubblat.

Största musikaliska upptäckten?

Oj, ingen tror jag. Lyssnar så blandat hela tiden.

Hur skulle du beskriva din stil år 2014? 

Jag har blivit lite slö när det gäller kläder har jag märkt, kört på jeans och tröja typ,så jag kan väll beskriva den som lite tråkig, men jag ska skärpa till mig 2015.

 

29 december 2014

Idag har jag spenderat typ hela dagen på stan. Vi har vänt på dygnet här så vid halv två när vi käkat frukost(...) drog jag ner på stan. Jag köpte ett par hörlurar i fredags som skulle bytas eftersom de inte fungerade! Köpte dom för 600 spänn bara för att alla billiga varianter jag köpt tidigare går sönder direkt också fungerar inte dessa! Men jag fick ett par nya direkt, sen gick jag in på H&M, hittade svarta jeans för 99 kr så jag köpte två st och ett par strumpbyxor. Drog in till stan sen igen och mötte upp Simon, gick till Carlings där han shoppade loss men där jag inte hittade någonting! Gick in på New Yorker där jag hittade denna skjorta för 199 kr och som jag blev kär i direkt! Funderar på om jag ska ha den på nyår.
 
Sen köpte jag en ny tekopp på Indiska då min gamla håller på att tappa handtaget. Jag köper alltid koppar på Indiska, tycker de absolut finaste finns där, iaf de stora muggarna jag vill ha till te.
 
 

Mamma 50 år

 
I lördags samlades släkten vid mammas grav, hon skulle ha fyllt 50 år då. Alla hade med sig ljus och blommor och det blev jättefint. Synd att det var så kallt så man kunde inte vara där någon längre tid.
Efteråt åkte vi hem till mormor och morfar och mormor hade gjort en jätegod köttsoppa med bröd som det bjöds på. 

Julafton och Juldagen

Julafton tillbringade jag hos mormor och morfar med pappa och brorsorna. Jag kom dit vid 14-tiden. Vi kollade kalle, åt oss proppmätta och mormor hade gjort mat till 10 pers till typ, hon hade seriöst gjort över 200 köttbullar! Sen blev det lite julklappsutdelning från mormors sida då hon köper julklappar til alla sina barn, barnbarn, barnbarnsbarn! Jag hade nämnt att ja inte hade några städsaker hemma så jag fick en skurhink med mopp och massa skurmedel och grejs, och det är bara bra, då slipper jag lägga pengar på sånt tråk ;) Efter Karl-Bertil åkte jag hem och Simon som hade firat jul hos sina föräldrar kom hem och vi hade fått en trådlös dammsugare av dom! Så najs! Och biljetter till Alex & Sigge's föreställning i Uppsala i April, vilket jag jättegärna ville gå på!
 
Juldagen spenderades hos farmor och farfar där det åts alldeles för mycket ännu en gång, fast nu tog maten slut iaf ;)
 
 
 

Irriterad katt, skamkänslor och babbel.

 
Åh har aldrig kännt mig såhär ond i hela mitt liv.
Tog ju hit Zelda i söndags, det har gått bra fram tills nu, klockan är 10.07 och jag har varit uppe sen klockan 8 då hon började jama för fullt. Jag vet att hon vill gå ut, det är därför hon jamar, och att stänga in henne i en lägenhet när hon fått vara ute när hon vill hela sitt liv känns så jävla grymt :( Men typ 3 veckor till sen ska hon få gå ut! Men när hon sitter där vi fönstret och jamar känns det som jag torterar henne :( Försöker distrahera me lek och godis och nu verkar hon ha somnat under soffbordet iaf, får hoppas att dagens jam-session är över...
 
Och ja imorgon är det ju julafton banne mig! Har aldrig haft såhär lite julkänsla i hela mitt liv, men det kan ju bero på att varken Simon eller jag tycker om julen särskilt mycket och har knappt något julpynt hemma, har inte köpt en enda julklapp heller, bra för plånboken ;D 
Idag ska jag kanske ta mig ner på stan om jag orkar, betala lite räkningar då jag får pengar idag och sen tvätta för första gången vi flyttade hit...för 3 veckor sen...Jag mosstog mig och gick till fel ingång så trodde inte min nyckel funkade till tvättstugan, igår märkte jag det så idag blir det att tvätta för fullt!
 
Morgondagen spenderas hos mormor och morfar med familjen, ser mest fram emot mormors köttbullar och kalle :)