I'm back!

Halloj! Aslängesen jag bloggade jag vet! Men har som vanligt inte haft lust att skriva ngt. Men tänker inte sluta blogga, har haft denhär bloggen i snart 4 år, då kan man ju inte sluta?
Iaf på bilderna ser ni min nya skinnjacka och tjocktröja som jag köpte i måndags när lönen trillade in ;) Har haft min andra skinnjacka i 4-5 år så det va dax att byta ;) Köpte den för 1399 på carlings, så det blir inga mer dyra grejer denhär månaden ;)
 
Har jobbat på cafét på Arlanda i två månader nu och det funkar bra, kan alla kaffesorter nu och allt har börjat gå av sig själv :)
Påsk denhär helgen och jag har seriöst inte haft en tanke på det :O Blir nog inget påskfirande fast att både farmor och farfar, mormor och morfar har släktmiddag så hann jag boka in andra saker innan jag fick reda på det. Imorgon har jag och Simon bokat bord på Koh Pangan, sen på söndag ska jag träffa mina brudar från skolan som det va aslänge sen jag träffade!
Det är vår i luften och jag är glad! :D
 
Nu ska jag laga lunch sen åka och jobba 15-22 :)
 
Ha de gött <3
 

2013-03-08

Häj!
Idag jobade jag öppning, d.v.s 06-15, så det var bara att gå upp kl 03.45 imorse då jag åkte från Simon. Dagen gick fort som tusan för det var mycket folk, tack och lov, tråkigaste som finns när det knappt är folk och man bara står och glor. Just nu sitter jag och googlar runt efter inspiration till klädsel imorgon då jag ska på dop, kusinbarn som ska döpas och jag har INGEN jävla aning hur jag ska klä mig. Har ju inga finkläder precis, och allt är mörkt, kan man ha svart på ett dop? Jobbiiigt! 
Efter dopet blir det att åka till Märsta och träffa tjejorna! :D 
 
Kommer nog däcka snart...men ville kika in och uppdatera lite.
 
Bye!