Vad jag borde göra och vad jag vill göra.

Det händer inte mycket i mitt liv just nu kan jag säga. Har lyckats vända på dygnet som jag gjort alla sommarlov jag haft sen högstadiet. Numera somnar jag runt 04 och vaknar mellan 13 och 14. Sen äter jag frukost- oftast mackor och en kopp te. Sätter mig i soffan med datorn i knät och där sitter jag hela dagarna med paus för mat. Låter kanske deppigt och ja jag har känt mig deppig den senaste tiden, men jag känner att det som fått mig att vara deppig är att jag känt stress över vad jag BORDE göra och att jag inte gör det! Men nu känner jag bara att jag ska göra det jag VILL göra och det jag känner för att göra. Just nu har jag ingen lust att göra något annat än att slappa och det är fanemig okej att bara sitta inne hela dagarna om det är det jag vill.
Det är också riktigt skönt att jag inte har ett skit planerat de kommande 2 månaderna, helt tomt i kalendern, hur ofta händer det liksom? 
Aja nu ska jag fortsätta slappa, kanske käka tacorester från igår. Bye!

En dag på en motorcykel.

Vaknade kl 12 idag av att pappa ringde. Han sa att han skulle ta motorcykeln och plocka upp mig om en timme, så det var bara att hoppa upp ur sängen och göra iordning sig!
Första stopp blev Sigtuna där vi köpte glass.
 
 
Andra stoppet blev Skokloster, vi kom dit en halvtimme innan slottet stängde, men vi gick in ändå och fick en privat visad tur bara pappa och jag :D
Efter det åkte vi till Enköping för att äta, hamnade på en Thai restaurang som var riktigt bra! Efter det åkte vi och tittade på huset min mormor växte upp i och där hennes bror fortfarande bor kvar i. 
Dagen avslutades med fika hemma hos min farbror.
 
Här kan ni se våran rutt, åkte hemifrån vid 14-tiden och var hemma kl 21.30. En riktigt bra dag men min kära far, och jag älskar verkligen att åka motorcykel!