Åter till vardagen.

Hej och hallå!!!
Vet, asdålig uppdatering igen. Har knappt vart hemma på lovet, och när jag va hemma va jag upptagen med å umgås med pojkvänn, släkt och familj eftersom lillebror fyllde år. Så se har inte blivit att jag suttit vid datorn alls.
Sitter på praktiken nu iaf och fixar lite. Hade inte med kameran idag eftersom jag sov hos Fredrik från lördag till idag.jag skulle egentligen ha åkt hem igårkväll men orkade inte ens med tanken på att åka buss en timme så jag stanna kvar en natt till :)
Så de blir inget fotande för mig idag.
Ska snart dra ner på stan och köpa lunch och hämta Fredriks 20 års present (han fyller om ca en och en halv månad). Tänker inte skriva vad det är för har ingen aning om han kommer läsa det här, säger bara att han kommer ÄLSKA presenten ;)

Lovar att uppdatera mer om lovet med massa bilder idag eller imorn ;)

Kram!
Allmänt | | Kommentera

istapp

Allmänt | | Kommentera

Tingeling.

Just nu sitter jag på min praktik och är sjukt irriterad på en grej! Det är så att vi fått egna e-mailadresser där  chefredaktören skickar ut info. Och det är ju bra förutom att jag glömmer kolla den mailen och chefen säger INGET o att han har skickat massa uppgifter jag ska göra!
Loggade in idag för första gången på en vecka och ser det och ba whatta? Varför kan han inte bara komma och säga "Viktoria, du ska fota den här personen ,här får du hennes nummer så kan du kontakta henne och boka tid". Lite surt kan man ju säga!
Är lite less på å va här oxå, vill bara ha loooov!

Aja slutklagat för idag (iaf på bloggen)

Nu blir det matlåda med hemlagad pizza :D

Tandläkarn sen.

BYE!
Allmänt | | En kommentar
Upp