24-02-14

Igår jobbade jag mitt sista pass på Arlanda och det känndes så otroligt skönt att gå därifrån för sista gången :D
 
Idag gick jag upp vid halv 10 för att följa med brorsan till stan. Han skulle till sjukgymnasten. Efter det bar det av mot IKEA...och som vanligt när man är där så åker man såklart inte därifrån tomhänt :P Brorsan köpte en skrivbordsstol och jag köpte ett nytt sminkbord :D Det jag hade förut var en gammal byråliknande grej jag haft sen jag va typ 10, så det var verkligen dax för något nytt :) 
Efter det åkte vi till Gränby, brorsan va sugen på en chailatte och jag på en smoothie från Naked juicebar :)
Sen bar det av hemmåt där det blev ihopmontering av möbler och städning av rummet. Välldigt produktiv dag om jag får säga det själv :) 
När pappa kom hem efter jobbet frågade han om jag ville hänga med på en tur på motorcykeln. Så vi åkte in till stan och åkte runt en stund :) Och gud vad jag älskar att åka mc! Kan inte sluta le när jag åker med, får en sån känsla av frihet + den höga farten! Love it! Kommer definitivt skaffa en egen motorcykel i framtiden :)
 
Har ingen aning vad jag ska göra imorgon, men jag hoppas på soligt väder så jag kan gå ut och fota, längesen jag gjorde det nu :)
 
Bye!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera

Jobb, bio, hårfärg.

Nu har jag jobbat hela helgen och ska nu vara ledig i 3 dagar innan mina absolut sista 4 dagar på cafét! 
Känns skönt att aldrig behöva gå dit igen!
 
Just nu sitter jag bara och glor runt på internet, väntar på att pojkvännen ska sluta spela dota och komma och gosa med mig ;)
Imorgon ska jag på bio med mormor och se på "Frost" :D Både hon och jag vill se den så varför inte se den på bio då :)
 
Jag har funderat den senaste tiden på att färga tillbaka håret till svart, eller "black brown" som färgen jag använt förut heter. Jag trivdes riktigt bra i den färgen och saknar den. Rött hår är snyggt och lite annorlunda men jag trivs inte riktigt i ljust hår :-/  Och vilket jävla jobb det är att ta hand om rött hår så att det ser bra ut! Färgbomb minst en gång i veckan annars har färgen bleknat, sen färga utväxt nästan 1 gång i månaden eftersom rött hår med brun utväxt inte är det snyggaste...
 
 
 
Men men, ska dra pojkvännen från datorn nu! Kram!
Allmänt | | Kommentera

Allmänt babbel

Kom hem från jobbet för en stund sen, men det är direkt i säng för jag ska gå upp och åka till jobbet om mindre än 7 timmar -.- Kommer inte sakna detta kan jag lova!
 
Jag ville så gärna gå på krogen med kompisar i helgen och fira min födelsedag men nä, kan inte ändra på schemat :(
Kommer behöva en riktig sjuhelvetes utgång sen när jag e klar med Arlanda, evigheter sen jag va på krogen! 
 
Gårdagen blev bra föresten, Simon kom hit och överaskade mig mitt på dagen, och av honom fick jag en Mix & Go Smoothie-blender som jag önskat mig :D Man blandar smoothien direkt i muggen, himla praktiskt ;)
 
 
Men nej dax att sova, känner på mig att jag kommer försova mig, som jag typ alltid gör när jag ska jobba tidigt..
bye!
 
Allmänt | | Kommentera
Upp