29 mars 2011 kl 19.53

Idag stannade jag hemma från praktiken, hade ont i magen, o de har jag haft i två dagar nu :(

Åkte in o klippte mig idag oxå, toppade lite bara för nu vill jag spara ut håret! Funderade på att klippa upp det och fixa snelugg igen, men kännde att jag inte skulle trivas i det. Och fast at jag tog högst 2 cm så känns det som så mkt kortare! Gaaah! Fast den känslan brukar ju försvinna efter inte så lång tid.

Hittade min studentklänning idag också och det känns verkligen som en tyngd har lättat från mina axlar! Har varit riktigt svårt att hitta en. Nu e de bara skor kvar!

Har det lite jobigt med praktiken nu för att tidningen går i tryck på FREDAG, och jag är inte klar med mina bilder än och vet inte om jag kommer hinna! Usch, hatar när folk inte svarar på varken mail eller telefon!

Och jusst nu längtar jag nått enormt till på lördag då Fredrik ska få sin 20-års present, köpte biljetter till Bandit Rock Awards!
Kommer bli Awesome!


Live for the weekend!

FREDAG: Praktik fram till kl 14. Drog hem och tänkte att jag skulle göra våfflor till middag, eftersom det var våffeldagen! Började göra smeten men märker att mjölken e slut. Och jag vettefan va det var med mig men jag tänkte "Äh, grädde e ju typ samma sak som mjölk, funkar säkert skitbra!" Tanken att det var vispgrädde och att jag skulle vispa smeten kom ju inte upp förrän det var försent och jag stog där med en stor klump i en skål. Så jag gav upp och gjorde sallad istället xD
Fick skjuts av brorsan till stan sen då det var dax för utgång! Förfest hos Chris, mötte upp en vilsen pojkvänn vid busshållplatsen och sen bar det av till Kalas! Ja sen då..kommer jag inte ihåg så mycket mer xD
Tror ja hade jävligt kul iaf och drog därifrån kl 00.50! :O Fredrik va jättetrött och jag kommer ihåg att jag ville stanna kvar men att det kommer komma fler gånger. Så vi köpte varsin hamburgare på Burger King och drog hem till honom.

LÖRDAG: Vaknade ganska tidigt och mådde så jävla illa! Vågade först inte gå upp för trodde jag skulle spy om jag gjorde det, men tillslut sprang jag till toan, satt där jättelänge och trodde jag skule spy närsomhelst men gjorde aldrig det. Tröttnade tillslut på att sitta där så la mig i sängen ist och bad Fredrik hämta en hink. Somnade om nästan direkt och vaknade kl 14.28! Mådde bättre då. Följde med och firade Fredriks kusin som fyllde 30. Fredrik och jag firade 6 månader :D ♥
Käkade Pizza när vi kom hem, fastän jag mådde illa hela dagen fick jag i mig hela pizzan (kebabpizza ofc! Min enda bakiscraving!)
Men jag säger då det, har ALDRIG vart så bakis i mitt liv! Var illamående och skakis hela dagen!

SÖNDAG: Vaknade halv ett och vi gjorde inget speciellt, mysde bara hela dagen. Tog bussen från örsundsbro kl 20.38, men den va typ 5 min försen så jag missade såklart min andra buss med typ 1 minut!
Fick sitta på stationen och glo i en timme. Kom tillslut hem kl 23.


Och smart som man e så hade man glömt ställa om väckarklockan till sommartid så det blev ju liite stressigt imorse!

fönster

Hello Hello!


Sitter på Praktiken och har precis lämnat in bilder till chefen jag tog igår.
Ska snart dra till Fyrishov igen för att fota "Våga vara egen"-mässan! Där typ alla UF-företag ska ställa ut sina idéer och grejer xD

Hoppas på att det blir lika kul som det va med Friskolekampen!
Bilder kommer upp imorgon ;)


det där med körkort va de ja!

Hade tanken på körkort i huvet resten av dagen igår. Och på bussen hem bestämmde jag mig att om mamma hämtar mig med Hondan (som har automat) så ska jag köra hem, vilket är ca 6 kilometer. Och när jag kliver av bussen så kommer mamma där med Hondan! Så jag frågar om jag kan få köra och såklart fick jag de.

Shit va spänd jag va! Körde typ 10 meter sen kom en mötande bil, jag tvärbromsade! och satte på blinkers (som mamma sa åt mig) och medans bilen åker mot mig så kommer jag på att jag måste stänga av helljuset! Fast att mamma berättat hur man gjör det mindre än en minut innan kommer  jag inte ihåg det.

Fortsätter åka hem och det går hyfsat bra. Sen när vi kommer fram till mitt hus så är det en karport som jag ska köra in i, det går inte så jättebra eftersom jag vrider för lite på ratten, tillslut så är jag nästan inne så utropar mamma "Nu är du för nära vattentunnan!" Så jag tänker bromsa, men trycker på fel jävla pedal! Så jag gasar istället och det smäller till som fan! Jag fattar inte varför bilen inte stannar och kommer på vad jag gjort och bromsar. Sen kom paniken och shocken! Börjar störtgråta och hyperventilerar!
Jag trodde ju att jag förstört hela bilen, men som tur va så repade jag "bara" hela passagerar dörren.

Usch va jag skämdes efteråt asså, men alla ba " Men gud, det kan hända alla!"
Och de va tredje gången i mitt liv jag körde bil oxå...kul.


21 mars 2011

Tänkte hinna med å blogga lite innan redaktionsmötet börjar.

Måndag idag dåra, och fick sovmorgon fram till lunch eftersom de e möte så sent, så jag åkte hem till Fredrik igår. Vi hade en jättemysig eftermiddag och kväll :) Kollade på Mamma Mia och mös bara. Vaknade vid halv tio och tog bussen från Örsundsbro kl 12.04.

Och vet ni vad jag gjort idag? ABSOLUT INGENTING!

Har 3 fotouppgifter (två ganska stora) som ska göras, men inga av dom som ska fotas svarar på mail!
Så jäkla irriterande när man bara vill bli klar med allting.

Nu e klockan 17 och de e meningen att mötet ska börja nu men de har bara kommit två pers från redakionen, får se hur det här går, förhoppningsvis kanske man kan åka hem lite tidigare ;)

Hittade ett job idag oxå som jag tänkte söka till som verka riktigt bra. Det va som skolfotograf, där man får gå en kurs först och sen får man ALL utrustning under avtalstiden. Perfekt ju! tänkte jag, men sen såg jag att man behövde körkort...och där va den drömmen krossad.
Hatar att jag inte börja övningsköra när jag va 16 :'(


Slänger in en liten bild på  baksidan av huset där jag praktiserar!