En onsdag och torsdag i maj

Tja tja bloggen! Ja vad har hänt de senaste två dagarna då? Igår var vi ute på exkursion i Broby en liten bit utanför Uppsala (15 min med lantisbuss). Vi ska lära oss att identifiera fornlämningar i olika miljöer och terränger. Riktigt svårt men samtidigt riktigt intressant! Blir alltid så förvånad över hur mycket som finns därute i skogarna! Ni skulle bara veta, det finns tecken på mänsklig aktivitet i princip överallt. Vi var ute i skogen i 8 timmar, med paus för korvgrillning hemma hos våran kursansvarige. Riktig tur att det inte var lika varmt som tidigare, hade nog fått värmeslag annars, för drack ändå för lite så hade huvudvärk i slutet av dagen. 
 
Idag var det bara en föreläsning om olika GPS-system på schemat och den var 45 min lång... Kändes ganska ovärt när det var riktigt ointressant också x) Men men. Stack hem direkt efter och har legat i soffan och sängen resten av dagen och inte gjort ett skit. Råkade somna vid halv sex så det blev en ganska sen middag. Och på tal om middag, vi beställde ju en linas matkasse denna vecka så idag gjorde jag en av rätterna. 
En thailänds "beef salad" med mynta och grejer. Det var gott men lite för mycket fisksås och lime för min smak. Efter maten stack jag ut på en joggingtur, det blev 7 km på 54 minuter :) Men jag vet att jag kan bättre, men det var inte så smart att sticka ut direkt efter middagen, men ville hinna tillbaka innan det blev mörkt. Nu ska jag dricka en kopp te, slösurfa och sen sova. Ska på studiebesök hos Länsstyrelsen imorgon.
bye! 

Study, eat, sleep, repeat

(trött tjej)
Fy satan vilken seg dag. Föreläsningar till 15 som var sjukt tråkiga, sen ett pre-departure möte inför utlandsstudierna kl 16. Där man mest fick veta en massa praktisk informaton. Kom hem för kanske en kvart sen och var helt slut, det är ju så varmt (men skönt).
 
Har beställt en Linas matkasse som ska komma idag "någon gång mellan 17-22" som jag hoppas ska komma snart så jag får göra middag från något i den, annars får det bli hamburgare x)
 
Jag har fått en sån bra dygnsrytm efter valborg btw! Dagen efter valborg gick jag och la mig innan 22, vilket aldrig händer. Sen dess har jag gått och lagt mig innan midnatt nästan varje dag så det blir nästan 8 timmars sömn varje natt. Så underbart när jag kämpat med sömnen i flera år!

En riktigt bra söndag!

Det här har nog varit den bästa söndagen på riktigt länge! Inatt lämnade jag in en tenta som egentligen skulle varit inne för en vecka sen men som jag sköt fram alldeles för mycket så hann inte göra den plus att jag tyckte den va ganska så svår :/ Iallafall så bestämde jag mig igår för att nu jävlar ska den in så jag får en söndag jag kan slappna av på.
Så idag vaknade jag runt halv 9 men låg och drog mig till elva-tiden, sen gick jag upp och åt frukost på balkongen
 
Och eftersom det här skulle bli en chill dag så satt jag kvar på balkongen i några timmar och ritade medans jag lyssnade ikapp några podcast. Vid halv fyra bestämde vi oss för att gå till Djurmagazinet i Stenhagen för att kolla om dom har kattnät till balkongen. Tänkte att det skulle vara najs med en promenad så gick de 4 kilometrarna dit men vi var ju klantiga och hade inte kollat upp när dom stänger, så när vi kom dit hade det varit stängt i 40 min x) Bara att gå hem igen. Var svinhungrig när vi kom hem så lagade en kycklingsallad med halloumi som även den intogs på balkongen
 
Dagen blev iofs inte så chill, kl åtta drog jag ut på en springtur, den första på 4 månader. Trodde det skulle gå segare än vad det gjorde så det kändes bra :D
 
Är riktigt jäkla nöjd över den här dagen, har inte tänkt ett skit på skola och bara chillat, ätit och tagit hand om kroppen. Fler sånna här dagar behövs!
 

Livet

Okej nästan 2 månader sen jag bloggade, skärpning! Tänkte gå igenom lite vad som hänt sen sist:
 
Morfars begravning. Han ville bli begravd bredvid mamma så så fick det bli. Begravningen var jättefin! En kvinna som sjöng fina låtar. När vi gick ut för att sänka ner urnan spöregnade det som på film. Sov gott morfar ♥
15 april var det damsupé på GH-nation och jag var blommig.
16 april hade Jessica 24-årsfest, vilket blev den bästa kvällen på länge! Och detta är typ den enda bilden jag tog den kvällen x)
Valborg! Himla konstig dag det blev, men är nöjd att jag inte däckade kl 19 iaf x) Men bestod ändå av det vanliga , champagnefrukost, ekoparken och massa alkohol.
Nu har fältkurs 2 börjat! Här var vi  ute i Fyrislund där våran landskapsinventering kopplad till en utgrävning ska börja. Sen sträcker sig den sträckan 12 km...
 
Livet alltså, att det kan vara så oförutsägbart. Kan säga att jag mår himla bra just nu :)
Ska försöka, men inte lova, att blogga mer. Kram!