12-12-31

 
Välldigt trevlig utgång igår med ett antal taxiresor och ett helrör. Kom hem nästan nykter men det va bara skönt :) 
Igår testade jag också min nya vågtång som jag fick av Simon, blev välldigt nöjd med den så ni kommer nog se mig ofta med vågigt hår i ramtiden :)
 
Idag har jag inte gjort så mkt, lagat mat och spelat Skyrim.
Drar hem till Simon imorgon på dan så får vi se vart vi firar in det nya året.
 
Kram! ♥
Allmänt | | En kommentar

2012-12-29

 
Nu var det ett tag sen jag bloggade och det har hänt en hel del! :) 
Jag fick jobbet på Arlandra t.ex!!! :D Börjar andra veckan i januari! 
 
Julen firades hemma hos mormor och morfar. På juldagen va det julmiddag hos farmor och farfar, Simon följde med hem på kvällen och har vart här sen dess.
Han åker hem idag så då åker jag in till stan och festar med mina brudar :D Har inte vart ut sen 26e oktober, när de andra har kunnat så har inte jag, och tvärtom :-/ Men nuså! 
 
Ska lägga upp lite bilder från i julas senare.
Kram!
 
 
Allmänt | | Kommentera

Skitdag!

Fy fan vilken dag jag haft! 
Dagen va planerad såhär: Gå upp 07.30, ta bussen till stan kl 9, gå på rekryteringsträff på AF mellan 10-12, ta tåget till Simon och mysa med honom till han börja jobba kl 16.
 
Såhär såg dagen ut:  Vaknade kl 10, hade alltså försovit mig 2,5 timme, PANIK! Sista bussen hade då gått en timme tidigare (hatar att bo här!)Ringde mormor men hon svarade inte, hon ringde sen efter en halvtimme och jag kunde få skjuts till bussen. Är i stan kl 11.35, kommer till AF 11.40, får sitta där i över 2 timmar och vänta på min tur, arbetsintervjun tar 10 min och det gick asdåligt. Går sen och beställer en bild för framkallning på Uppsala Fotokompani, det ska ta 1 timme, det tog 1,5 timme. Går sen till stationen och får vänta på tåget i 40 min. Och NU har jag äntligen slagit mig ner i Simons säng, fast han gick till jobbet för nästan två timmar sen :-/
 
Ja så kan det gå!
 
Va på intervju på Arlanda igår också, tyckte det gick bra :) Dom ska höra av sig om  en vecka så det är bara att hålla tummarna nu :)
Allmänt | | Kommentera
Upp