I'm moving!!!!

Hej bloggen!
Den 31 januari i år, nästan precis 9 månader sedan skrev jag såhär: "Men jag SKA flytta hemifrån i år! Jag känner det i hela kroppen att jag bara vill bli självständig!"
Och vet ni vad, det kommer hända! Jag har fått kontrakt på en studentlägenhet på Blodstensvägen i Eriksberg! Så den 1 december flyttar jag och Simon ihop! :D Det är 2 rum och kök på 55kvm, kommer bli hur bra som helst! OCH jag kommer ha 15 minuter till skolan med buss, jag kommer t.o.m kunna cykla... Känns så overkligt! :D Har velat flytta hemifrån sen jag va typ 17 så det är fan på tiden! Har redan börjat skriva packlista och vad som behövs köpas, och det är en del kan jag säga :P Jag har ju interesseanmält lägenheter sen början på september och gått vidare varenda gång men aldrig fått nått men nuså! Fick mailet i torsdags och skrev på kontraktet igår.
 
Men vad har jag gjort idag då, jo jag har en hemtenta som ska in på fredag som ska vara 15.000 tecken, typ 4,5 sida, så jag gick upp klockan 10 imorse, åt frukost, och förutom en promenad klockan 13 så har jag suttit och skrivit hela dagen tills för kanske en halvtimme sen, fick ihop lite över 1,5 sida...Men då ska man tänka på att jag måste kolla upp ALLT jag skriver i boken, artiklar eller powerpoints. Så medans vissa har höstlov så sitter jag hemma i sängen med dator och massa jävla papper och skriver, och dagarna kommer nog se ut såhär tills på fredag. Ångrar att jag inte hängt med så mycket detta moment i skolan, får ångra det nu, så nästa moment, då jävlar ska det sitta som sten! 
 
På lördag ska jag på halloween-fest och det var riktigt länge sen jag var utklädd så det ska bli riktigt kul och jag vet precis vad jag ska klä ut mig till, bestämmde det för ett tag sen, kommer nog upp bilder här sen :)
 
 
Herregud vad jag blivit dålig med bilder till bloggen, tar typ de som ligger i mobilen.. :-/
 
 
 

Längsta dagen någonsin.

Det känns som dethär har vart den längsta dagen någonsin!
Har lyckats bli riktigt förkyld, men jag tänker inte stanna hemma från skolan för det! Vi har bara ett seminarium om dagen på 2 timmar så känner att jag kan gå på dom. Men idag gick jag upp kl 05.30 efter kanske 4 timmars sömn, va i stan 07.35 och skolan började 08.15. Första timmen på seminariet kommer jag inte ihåg nånting ifrån, då jag kämpade med att hålla ögonen öppna! Andra timmen satt jag och klottrade i skrivboken bara för att håla mig vaken, och föreläsaren pratade engelska också, vilket inte gjorde saken lättare!
Kom hem kl 12 och däckade sen i 2 timmar. Jag hara egentligen att sova på dagen men jag var heelt slut!
Nu på kvällen har jag bara läst ikapp lite artiklar och kollat på the walking dead som börjat igen, och första avsnittet va superbra!! :D 
 
Så nu har jag vart vaken i över 18 timmar! Ska snart sova, ska bara se ett avsnitt av Supernatural först (som jag har plöjt 7 säsonger av redan...)
 
Bye!

It's Friday Friday!

 
Hej!
Här sitter jag och sniffar på min nya surfplatta! ;D  (jaa jag har minions som bakgrundsbild)
Kände att jag inte riktigt hann med att göra bra anteckningar under seminarierna i skolan, så jag har köpt en surfplatta och ett litet tangentbord är påväg på posten, så det blir som en smidig liten dator för skolarbetet :D
Det vart en Lenovo från Netonnet and I love it! Jag är nog lite av en brylbög endå...:)
 
Fredag idag också, så skönt! Idag hade vi ett seminarium mellan 8-10, vilket var ännu skönare :D Gick på stan en stund efter skolan, köpt inget spec, har redan gjort av med de csn-pengarna jag skulle gjort av med denna månad...ooops. ;) Vaknade precis upp efter att jag råkade somna en stund, inte konstigt att jag va trött då jag va tvungen att gå upp kl 05.30. 
 
Jusste, jag va på mickelsmäss i söndags, herregud va med folk, och saker! Vi gick runt i 2 timmar utan att gå på samma ställe 2 gånger, jag fick med mig ett halsband ch ett par örhängen hem (och liiite marknadsgodis ofc )
(skitdålig mobilbild)
 
Har inga planer denna helg, har vart ute varje helg sen jag börja skolan, får se om jag klarar att va hemma hela helgen, men om jag känner migsjälv kommer jag snart bli rastlös ;) Men ska iaf gå ut i skogen och få ihop lite svamp, behöver min skogsluft endå ;)
 
Aja, snart kommer pappa hem med ingredienserna till fredagens "obligatoriska" tacos :)
 
 
Bye!
 
 
 
 

1a Oktober

1 oktober idag, herregud. Idag har jag gått i skolan i en månad, känns som ett halvår. Jag är "ledig" denna vecka, ska skriva en hemtenta som ska in på fredagkväll, började på den idag. Den ska va på 1000-1200 ord och jag har skrivit 300...Men har 2 dagar kvar så hoppas jag får ihop nånting. Vi ska reflektera över det vi gjort och fått lära oss denna månad, så det tar ju en stund kan man säga...
 
Jag håller på och söker lägenhet som en galning just nu, stod som nummer 3 på en lägenhet men fick den inte, lite surt. Ibland får jag ju vänta i stan i över 3 timmar då min sista buss till stan går kl 10. Så att ha en lägenhet i stan skulle ju sitta fint! Har ju snart 5 år i bostadskö så det borde ju inte ta allt för lång tid!
 
Haha satt idag när jag skulle skriva på tentan att "vad har jag gett mig in i? Jag gör det här helt friviligt..." 
Men ja, jag vill ju dethär så det är väll bara att bita ihop ;)