2013-05-30

I övermorgon smäller det! Då flyttar jag in till stan! Är inte nervös för jag har ju tänkt på det här varje dag i en månad nu ;) Men börjar bli lite stressad nu när jag börjat packa och kommer på nya saker hela tiden som måste packas ner. Har iaf lyckats pressa ner nästan alla mina kläder i en IKEA-kasse!
Sen är det allt man måste handla också som typ toapapper, saker som man tar för givet finns hemma. Men men, måste ju få en smak av vuxenlivet, kommer inte bo hemma för alltid.
 
Imorgon är jag ledig från jobbet för ska gå på min gamla mentor Hermans begravning, många från gamla klassen som ska dit också. På lördag flyttar jag (!!!), Nästa vecka på tisdag firar Simon och jag ett år och dagen efter är jag ledig igen för då tar lillebror studenten (helt sjukt...). Så har mycket att se fram emot nu :) (förutom begravningen då såklart).
 
Ha de!

12 maj 2013

Hade en dag på stan med storebror igår. Han är ju bara hemma ungefär varannan vecka så det vart lite kvalitétstid.
Först åt vi sushi (!) till lunch, gick runt i affärer, åt glass vid ån och sen åkte vi hem. Det jag fick med mig hem vart en klänning (bilden), byxor, linne, trosor och strumpor. Allt från Carlings. Har letat efter en snygg klänning i evigheter och gjorde detta kap! 50% rea var det på den. När vi kom hem gjorde jag middag: marinerat kött, klyftpotatis och vitlöksbröd. Hur gott som helst. Åkte sen till Alunda och handlade lite snacks. 
 
 
Har inte hänt så mycket sen sist jag bloggade. 3 veckor kvar tills jag "flyttar", och jag längtar som fan! 
 
Idag ska jag kolla massa Vampire Diaries avsnitt, har inte kollat på evigheter så har 9 avsnitt att kolla ikapp ;)
 
Ha de!
 
 
 

Woohoo!

Haha idag är jag glaad! :D  
Det är såhär att jag bor på det sämsta stället när det gäller bussförbindelser. För här går det inga bussar på sommaren! Så, efter att ha grubblat över hur jag ska göra med jobbet, för jag kan ju inte bo hos andra hela sommaren, så gick jag in på blocket och sökte bostad i Uppsala över sommaren. I måndags slängde jag iväg några mail, fick svar igår och idag var jag och skrev på papper. Så från 1 juni till 31 augusti kommer jag bo i Uppsala! :D En fin liten 1:a på luthagsesplanaden. Kan inte beskriva hur jävla skönt det känns att få bo i stan i sommar! Jag som alltid har bott en mil från närmaste affär och det går 5 bussar om dagen som går in till stan. Och att få vara ensam med min älskling utan föräldrar och syskon i närheten. Längtarrr!!!