Högskoleprov

Just nu har jag lunch, gjort 3 av 5 delprov. Mattedelen gissade jag typ allt! Fatta nada :( Känns konstigt när man aldrig är helt säker på svaret, det är ju en annan sak när man har pluggat till ett prov och vet ungefär vad som kommer, men inte nu, usch. Ont i huvet har jag oxå :(

Ohoy!Its Friday! Eller ja, i 1,5 timme till iaf! Sitter här o sniffar på mitt nyfärgade hår xD

Imorn är det lördag och jag ska gå upp kl HALV SJU!!! Ska nämligen göra högskoleprovet imorgon och det börjar kl 08.10 -.- Inte har jag pluggat nått inför det heller, bara kikat lite på hur gamla prov sett ut, och jag säger då det, mattedelen..vafan har jag gett mig in på egentligen? Om jag inte redan hade betalat 350 spänn för att göra det så hade jag nog skitit it! Meeen meen, om ett dygn är det över då står man på ett dansgolv och skakar rumpan ist ;) Kommer bli en låång lördag!

Saknad


Det där ögonblicket där man verkligen förstår att hon är död...att hon aldrig kommer tillbaka...det får en att tappa andan.


Varenda vår sedan jag va liten har jag alltid plockat den första tussilagon jag sett och gett den till mamma. Det här är första våren jag inte får göra det...Jag plockade endå en bukett med tussilago och blåsippor idag och ställde på köksbordet vid ljuset vi tänder varje kväll.