En liten lista om mig

 
På restaurangen
Har oftast kollat hela menyn på internet tidigare på dagen och redan bestämt mig eftersom jag aldrig annars hinner välja innan kyparen kommer. Älskar att äta på restaurang och äter tills det är slut, och blir lite besviken när jag är mätt för vill ha meeer!
 

På nattklubben
Beror på hur mycket jag druckit, men är jag full och på bra humör köper jag en redbull vodka när jag kommer dit för kommer aldrig på någon annan drink, sen vill jag bara dansa hela natten.

I klädbutiker
Vill jag vara själv så jag kan gå runt och kolla på ALLT. Går även alltid först till kläderna som är på rea. #student

På flygplan
Vill jag sitta vid fönstret för att jag älskar utsikten, så sitter mest och tittar ut och lyssnar på podcast/musik.

På café
Beställer jag laktosfri chailatte och morotskaka. Tycker om att gå på café själv och med sällskap.

I skolan (tar grundskolan nu)
Räckte jag aldrig upp handen, grät varje vecka över matteläxorna som jag aldrig förstod (ett under att jag inte fick IG i matte), var rädd för niorna tills man själv började nian, åt aldrig potatisen på lunchen, hatade alla ämnen utom bild. 

I ett förhållande
Det är så olika beroende på hur jag mår. Mår jag bra är jag ingen behövande människa som låter min partner ha sitt space för jag behöver mitt (dvs man behöver inte umgås 24/7). Mår jag dåligt vill jag bara vara i dens famn dygnet runt. 

I matbutiken
Kan jag gå runt hur länge som helst, älskar att laga mat så vill testa allt möjligt, men oftast köper jag det gamla vanliga.

På morgonen
Måste jag ha minst 3 larm för att garanterat komma upp i tid. Varje morgon är en kamp för att komma upp ur sängen för just då är det den bästa platsen på planeten. På helger ställer jag ett larm vid 11-12 för säkerhets skull, men det händer ofta att jag bara stänger av och fortsätter sova vilket resulterar i att jag vänder på dygnet i princip varje helg...

På kvällen
Är jag som mest kreativ och pigg, det är även oftast då jag får ro för att sätta mig och plugga. Dock spenderar jag den oftast med att kolla på en av de 10000 serier ag följer.

På bussen
Måste jag lyssna på podcast/musik och sitter helst ganska långt bak vid fönstret.

På jobbet
Gör det jag ska och försöker att inte kolla på klockan allt för ofta. 

Just nu
Är jag stressad över skolan, har hemlängtan och ser fram emot framtiden.

 

Hittade listan här!

2016-10-14

Ja vad har hänt den här veckan då? Förkylningen avtar mer och mer för varje dag som går, bara lite snuva och hosta kvar. Men jag tror att majoriteten av alla studenter här är förkylda just nu, antalet hostningar på föreläsningarna är nästan komiska, under en föreläsning vart en professor så irriterad att han mitt i allt sa "Stop coughing! Go to sleep early, drink your orange juice and stop kissing eachother! Just stop coughing!", han hade verkligen tröttnat kan man säga!
 
Veckan har väl mest gått åt till det vanliga när man är student, seminarier, föreläsningar, plugga, powernaps. Inte blivit något festande och kommer inte bli något förrän jag känner mig helt frisk, litar inte riktigt på min kropp när det gäller förkylningar, är så jävla känslig!
 
I onsdags var det ett möte för andraårseleverna här som ska plugga utomlands nästa år så då fick vi som är här på utbyte vara där och representera våra universitet och länder. Stod vid ett bord med broshyrer och med en skylt som det stod "Europe" på, men det fanns bord med folk från alla delar av världen så det var lite blandat med folk. Det var typ 3 pers som frågade om Uppsala, några frågade om Lund. Men de verkade verkligen intrresserade så hoppas att man gjorde ett bra intryck någonstans! Jag tycker ju egentligen inte om att göra sånt där, men det var faktiskt ingen fara, fick t.o.m en komplimang över att jag prata bra engelska :D.
Det var en till svensk tjej där, vi pratade en del och det vart bestämt att jag skulle följa med hennes klass idag (fredag) på en guidad tur av Norwich castle! Så idag bar det av dit, väldigt intressant! Efter det bev det en tur på stan, hon fick visa mig runt för hon bor mitt i stan till skillnad mot mig som bor 20 min från centrum, kommer nog aldrig lära mig hitta i stan, men det finns mycket intressant i stan, många pubbar och små affärer! Köpte ÄNTLIGEN en till kudde! Den jag beställt som fanns här när jag kom fram is a poor excuse for a pillow säger jag bara! Men nu har jag äntligen två så bye bye ond nacke! Köpte även en skärbräda för har tjuvlånat en av en korridorare tills nu, kände att jag borde ha en egen x) Så drygt att köpa sånna saker bara när man vet att jag kommer slänga det om två månader (japp! bara två månader kvar!). Helgen kommer nog gå åt till plugg tyvärr. Bye for now!
 
Norwich castle
 
 
 
 

Blandade känslor

Har varit i England i lite över 2 veckor nu men herregud det känns som flera månader! 
Första veckan var packad med nya intryck, försöka lära sig hitta på campus som är enormt (går fortfarande vilse), lära känna massa folk, festade lite, komma igång med att prata engelska hela tiden m.m
 
Den här veckan har dock varit ganska jobbig. Fick såklart "freshers flu" som det kallas, typ alla är förkyld just nu. Började med lite halsont i lördags men det var Freshers Ball på kvällen som jag redan köpt biljett till innan som kostade 26 pund, så kände at jag borde gå. Drack lite för mycket för drinkarna här är löjligt billiga jämför med hemma i sverige, 45 spänn för en 6a redbull vodka: farligt! x)
Vaknade i söndags med en förkylning och en bakfylla från helvetet. Skolan började också i måndags så har haft några seminarier och föreläsningar i veckan samtidigt som jag har försökt vila så mycket som möjligt för att få bort förkylningen. Måste vara ett jäkla virus för tror jag fått en mild öroninflamation också.
Har mest varit ganska isolerad på mitt rum den här veckan och det har inte varit direkt possitivt, hemlängtan har slagit till några gånger och jag har bara velat skita i allt och åka hem direkt. Saknar Andreas så himla mycket, men det är andra saker också, så många nya intryck, jag har inte hunnit köpa så mycket köksutrustning så har ätit väldigt dåligt sen jag kom hit för kan inte laga ordentlig mat. Skulle fixa det denna vecka men har varit helt slut. 
 
Förkylningen har börjat avta så känner att nu kan det nog bara bli bättre :)