Pyntat inför jul!

 
 
I lördags var jag med mormor på Emmaus secondhand i Gryttby. Det enda jag hade planerat att köpa var julpynt och en stol till hallen , och jag hittade allt det! Julpynt för 75 kr och en stol för 50 kr (den Grålle ligger på i slutet av klippet)! Har inte haft sånhär julkänsla på många år så tänkte att nu jäklar ska det pyntas! Så ja det blev en film för att visa upp hur det blev, är riktigt nöjd :) 
Vet inte varför jag inte fimar mer, himla kul att sitta och redigera! :)
 
Kram!
Allmänt | | Kommentera

Sjuuuk

Ååh jag vill bara blogga och lägga in fina bilder men så här är det: Jag har varit sjuk i snart 2 veckor!
Samtidigt som jag har behövt plugga till omtenta, skriva essäfrågor varje vecka och gå på föreläsningar har jag kämpat mot förkylnngen, hostar heeela tiden! Och i lördags var jag på inflyttningsfest och blev fullare än jag vart på välldigt länge. Jag vet, inte smart när man är sjuk men tyckte jag började bli bättre. Idag tänkte jag plugga men är helt slut (kanske feber...) så det får vänta, idag måste jag vila. Så jag återkommer till bloggen när jag är frisk igen.
Ha det bra så länge!
Allmänt | | Kommentera

4 November 2015

Mår mycket bättre idag! Hade inga föreläsningar så ställde ingen väckarklocka, tror jag sov i 10 timmar vilket var välbehövligt!
Har suttit ner med texterna till instuderingsfrågorna och ja det kommer som vanligt ta längre tid än man trodde från början.
Ska snart ta en paus och cykla iväg till Ica väst och handla, börjar bli tomt i kylskåpet.
Fick hem klänningen idag också och den passade jättebra, så det börjar ordna upp sig lite iaf :)
Haha välldigt osammanhängande text idag märker jag men ja, känner mig splittrad så det får väl symbolisera det.
Bye!
Allmänt | | Kommentera
Upp