blä.

Sitter här nyduschad och idag har jag bara legat i soffan hela dagen och glott på TV, och idag känns allt bara blä.
 
Allmänt | | Kommentera

13-11-13

Idag va jag in till stan som sagt, köpte en ny plattång:
 
Och en ny mössa:
 
Köpte lite annat också, b.la en flaska vin och en påse med blandat lakrits till pappa som sen farsdag-present.
När jag kom hem la jag mig i soffan och glodde på TV, pappa kom hem och undrarde om jag ville fixa middag, så det blev thaiwok med röd curry och det var riktigt gott :)
Nu är jag ensam hemma, men storebror kommer hem snart. 
 
Fick mitt schema för nästa vecka och jag jobbar bara tre dagar! Det är knappt nått folk på cafét just nu så då säljer vi mindre och får dra ner på timmar, jag som mest jobbar mellanpass drabbas väll mest för det är dom passen som försvinner...Men men, om man tänker på hur mycket jag jobbat sen i juli så är det bara skönt :)
 
 Imorgon hoppas jag på fint väder så jag kan sticka ut och fota lite, har vart alldeles för lite av det!
 
bye!
 
 
Allmänt | | Kommentera

213-11-13

(bild från i lördags, hemma hos Simon)
 
Har precis kommit hem från jobbet på ett pass från13-22. Har vart hemma hos Simon sen fredagkväll. Är ledig imorgon och på torsdag och det är ju helt underbart! (känns det nu iaf när man e trött, kommer bli uttråkad direkt dock xD )
Eftersom jag inte va hemma i söndags på fars dag så ska jag åka in till stan imorgon och försöka hitta en efterskotts present till pappa, inte det lättaste! Blir väll nån vinflaska och nån godisbit, så påhittig är jag ;)
 
Och jusste, om två veckor ska jag se Volbeat live! Kommer bli så jäävla awesome! Såg dom på Bråvallafestivalen i sommras men fick absolut inte nog där! Dom är mitt absoluta favoritband just nu!
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp