Nyårsafton!

Ingen lugn och ro denna nyårsafton inte! Klockan 05.15 ringde klockan och det var dax att åka till jobbet. Det var mycket folk ute och handlade ändå. All hummer och oxfilé tog slut, så många besvikna kunder fick tänka om när det gällde nyårsmiddag. Min avdelning har sålt 2000 hummrar dagarna innan nyår! Det har varit intensiva dagar! 
Jag fick fixa catering nästan hela dagen, vilket jag föredrar 😇
Slutade kl 15 och åkte direkt hem! Fick en GT av Andreas och vi åt lite kex och skagenröra. Den lilla mäng alkohol i drinken slog till direkt så jag gick och la mig och sov i 1,5 timme, vilket var välbehövligt!
Till middag hade vi beställt nyårslåda av Feskarn i saluhallen! 
En varsin halv hummer, havskräftor, räkor och kungskrabba, två goda såser och självklart vitlöksbröd! Mums! Drack ett glas vin och ett glas champagne till. 


Efter middagen började vi känna oss sega så vi gick ut på en promenad, tog med oss en varsin öl 😄

Sen åt vi efterrätten som ingick i nyårslådan, typ chokladpudding med hallongrejs. Inte det godaste jag ätit precis... Drack en till (svag) GT 😇
Kl 23 fick jag världens huvudvärk så jag låg i soffan och slöade fram tills strax innan tolvslaget. Vi stod på balkongen när 2020 blev 2021, pussades och sen sa jag godnatt! Det hade ju varit en vääldigt lång dag för mig!
Idag vaknade jag bakis 😅