I'm making videos!

Jag har varit sugen ett tag att vlogga, eller ja, iallafall filma min omgivning och klippa lite och märkte att det är faktiskt kul! Vem vet jag kanske är en framtida vloggare (nja). Har saknat att vara kreativ nu när man bara läser akademiska studier, liite roligare när man gick foto och nästan var tvungen att vara kreativ!
Den här filmen är ifrån den 19 februari, filmade lite under och efter frukosten.
 
Filmade i söndags när jag var hemma och grattade Mauritz som fyllde 21 igår, ska försöka få ihop en liten film av det också.

Plugg!

Här sítter jag på samma plats som de senaste 5 dagarna. Har en tenta på fredag, våran första salstenta, har bara haft hemtenta förut och ja jag föredrar nog det, kan man sitta med all info framför sig och bara försöka få ihop en bra text, nu måste all info fastna! Har försökt plugga varje dag sen i fredags men det känns som om ingenting fastnar, känner mig också riktigt ofokuserad! 
Det vi har prov på är landskap, dvs hur männsikan påverkat lansdkapet genom tiderna. 
Och det är så mycket! Herregud! Det är flera texter jag inte läst som borde läsas, jag ska kunna olika principer jag har noll koll på och ja jag håller på att stressa sönder just nu känns det som. Drömde t.o.m inatt att jag gjorde tentan, failade och fick sen reda på att det inte var det riktiga provet, vafan xD
Ska försöka få in infon i min tröga skalle nu!
Bye!

Idag fyller jag 23!

Herregud! 23! Fan nu vill jag inte fylla år mer xD Nej men ja idag fyller jag år! Har inga shemalagda lektioner idag så är leeedig :D.
I eftermiddag ska jag dra hem till Rasbokil, äta tacos med familjen och invänta släktingar för lite fika. Kände att lägenheten är lite liten för det så firar det hemma hos pappa istället.
 
Kom på att jag har ju haft bloggen sedan sommaren 2009 och har haft några födelsedagar sedan dess, så tänkte lägga upp de bilder jag lagt upp på mina födelsedagar! (Omg varför gör jag detta?)
När jag fyllde 18 och en obligatorisk cam-bild från GUC. Och lite fint redigerad sådär.(Herregud...)
19...Dethär var den obligatoriska posen för mig varje utgång, händer fortfarande dock.
20 och kunde handla egen dricka! Bild tagen hemma hos Eleonora.
 
21...Här hade jag precis börjat jobba på Arlanda och var välldigt stressad.
22...My red hair!!! Saknar det samtidigt som jag hatade att ta hand om det! Hade precis sagt upp mig från Arlanda och var ledig på min födelsedag.
 Och 23! Färskaste bilden på mig, från i lördags. 
 
 

Museum, te och munkar.Har precis kommit hem. Idag var det skola kl 10-12, direkt efter drog jag, Simon och två kompisar till Gustavianum, dom hade aldrig varit där och det var riktigt najs! Kul att se saker man läst om i skolan och verkligen förstå historien bakom dem! 
Efter det gick jag till marknaden på vaksalatorg och handlade på mig te och munkar. 4 påsar med te för 120:-, tycker jag är värt! Ska testa Hallon/Lime nu :) 
Ska sätta mig vid min vanliga plats i soffan med datorn och chilla en stund innan det är dax för middag, planerar färsk pasta med pesto :)