streckkod

När man har tråk kan man alltid trycka en tröja!

Köpte papper på Clasohlson i somras som man har till tröjtryck, gjorde ett snyggt tryck på datorn och utsatte mitt tråkiga vita linne för lite kul. Och detta blev resultatet:
Vart riktigt nöjd :D

I dont care what anybody say!

Skoooolaaaaa. Ska ha Foto hela dan och jag hatar verkligen den uppgiften vi har nu! Ska typ fota såpaflaskor och en modell och göra nå reklam för såpan och "renlighet", eller nått. Har inte så stor koll, fast jag haft uppgiften i två veckor nu ;)
På torsdag fredag e det studiedag så då drar jag och några andra och åker Ålandsbåten och köper lite dricka ;) Sen kanske utgång på Fredag oxå :D Har inte vart ute på en helg och börjar få abstinens xD Plus saknar mina tjejor, känns som evigheter sen vi gjorde nått!
Btw...hörde på radion att några polska metreologer trodde att det ska bli den kallaste vinern på tusen år!! OMG SHOOT ME! Tror jag drar till Australien eller nått då xD
Mysigaste låten just nu:
Knocked up - Kings of leon

22 september?

Sitter i skolan som vanligt och har webbdesign. Har ont i huvet oxå och HTML-koder och huvudvärk hör verkligen inte ihop :( Så lyssnar på lite lugna låtar på iPoden och det hjälper lite faktiskt :)
Just nu längtar jag till helgen ganska mkt!  Säger sen varfööör ;)
Åh min fantasi måste ha försvunnit för har ingen aning vad jag ska skriva nu, men vill ju uppdatera för jag vet hur jävla tråkig en blogg kan vara när man inte uppdaterar!
Men äh!
BYE!

With you in my head

Ja nu ha jag inte skrivit på länge...men om jag ska va ärlig så har jag ingen lust skriva vad jag gör om dagarna just nu, men jag kan säga att jag är välldigt glad just nu av en anledning, och ni som känner mig vet nog varför, men ni andra får väll vänta och se ;)